Korisne informacije

Paul&Shark
Osnovan 1975. godine od strane porodice Dini, Paul & Shark je danas sinonim za italijansku eleganciju i stil, sa muškom, ženskom, dječijom kolekcijom i aksesoarima dostupnim u 73 različite zemlje.

1978. godine nastao je pulover- ikona brenda- namijenjen za jedrenje - odmah je postao prepoznatljiv po metalnoj ambala\i koja se na brodovima mo\e koristiti u rayli;ite svrhe. Vodootporni pulover je imao veliki uspjeh i nagovijestio po;etak potpuno novog trenda u proizvodnji pletiva.

Cilj brenda je oduvijek bio da dostigne izvrsnost kako u kvalitetu svojih proizvoda tako i u izradi, garantujući rigorozan proces selekcije na osnovu strogih standarda.
Paul&Shark stvara sportsku, casual i luksuznu kolekciju, kombinujući tehničke tkanine sa elegantnim i modernim detaljima.

Tokom godina kompanija se znatno proširila i samim time omogućila sveobuhvatnu ponudu luksuzne sportske odjeće, cijenjene od strane ljubitelja italijnske mode i visokih performansi tehničkih materijala, od kojih su mnogi patentirani od strane same kompanije.

Od početka do kraja, svaki dio proizvoda je napravljen u Italiji.

Koristimo „kolačiće“ kako bi vam obezbijedili što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.