Korisne informacije

Pinko
PINKO je osnovan u Italiji, kasnih osamdesetih godina proteklog vijeka, iz želje dizajnera Petra Negre i njegove žene Kristine Rubini da stvore jedinstven modni brend koji bi najbolje opisivao ukus smjelih i nezavisnih žena. Vremenom njihove ćerke su se takođe priključile kompaniji, radeći u sektoru za komunikacije i dizajn.
Godinama je nezaobilazna modna stanica u svijetu a njihov uspjeh je pripisan tehnologiji a stil težnji za jedinstvenim i originalnim modnim trendovima.
Pinko se uvijek izdvajao na tržištu po neobičnoj kreativnosti u kolekcijama i zanimljivoj dozi neiscrpne i nepredvidive ženstvenosti.
Kolekcije su postale drugo ime za jedinstvenost, originalnost i savremeni stil, što su žene širom svijeta prepoznale kao zanimljivo. One su dale najveći doprinos proboju brenda i nezadrživom napredovanju modne kuće na tržištu.
Pored toga, Pinko uspjeh duguje i saradnjama sa poznatim fotografima koji su bili podrška mnogih kampanja a za čijim objektivom su se našli super modeli kao što su: Naomi Campbell, Elle MacPherson, Carmen Kass, Eva Herzigova, Alessandra Ambrosio, Kate Bosworth, Sara Sampaio, Barbara Palvin and Stella Maxwell.
Posebni projekti i capsul kolekcije za koje su bili zaduženi neki od najinteresantnijih dizajnera i stilista internacionalne modne scene: Mark Fast, Alessandra Facchinetti, Marina Spadafora, Viviana Volpicella i Nicola Brognano, na pravi način prikazuju visokodinamični pristup kreativnom radu.
Pinko je nastao kao odgovor na potrebe nezavisnih i snažnih žena, koje su svjesne svoje ženstvenosti i žele da je iskažu na različite načine a prije svega kroz stil.

Koristimo „kolačiće“ kako bi vam obezbijedili što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.