Korisne informacije

Petit BateauPetit Bateau, kultna francuska marka, osnovana 1893. godine, sinonim je za najudobniju pamučnu odjeću namijenjenu djeci.
Nazvan je “Mali brod”, po čuvenoj francuskoj uspavanci za bebe, a ista uspavanka je bila inspiracija sinu osnivača brenda da 1918. godine odsiječe nogavice na donjem vešu koji se nosio u to vrijeme i tako nastane veš kakav koristimo i danas.
Petit Bateau je brend kojem je prepoznatljiv stil na prvom mjestu, a ne praćenje trendova. Nadaleko je poznat kao prvi proizvođac dječije odjeće kao što su: pamučne gaćice, bodici kratkih i dugih rukava, majice okruglog izreza i uzorak od 1000 prugica.
Posebno obrađen pamuk, udobni, nosivi i laki za održavanje modeli, omogućavaju djeci i bebama da uživaju u slobodi kretanja i svakom pokretu.
Petit Bateau je brend koji štiti najmlađe. Već 10 godina, posebna linija namijenjena novorođenčadima, veš i pidžame, nose oznaku Oeko-Tex® koja nameće rigorozne kontrole bezbjednosti na odjeći.
Glavni razlozi uspjeha i prepoznatljivosti Petit Bateau-a su: najkvalitetniji pamuk, boje (bijela, plava, crvena i žuta), pruge, pletivo i specijalni detalji u šivenju.
Petit Bateau- brend čija je misija da najmlađe mazi i pazi od najranijeg djetinjstva!

Koristimo „kolačiće“ kako bi vam obezbijedili što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.