Ermenegildo Zegna Group je danas jedna od najpoznatijih italijanskih kompanija kada je u pitanju muška moda. Brend je nastao kao porodični posao porodice Zegna, 1910 godine, a već četvrta generacija održava tradicionalni luksuz i osjećaj za vrhunsku mušku modu.

Osnovana 1910. godine, Zegna je svjetski lider kada su u pitanju luksuzni muški brendovi. Pod umjetničkim vođstvom Alessandra Sartoria kreirane su tri linije  koje su izraz tri različita senzibiliteta istog brenda.

Ermenegildo Zegna ostaje srce brenda, nastavljajući sa razvojem i prilagođavanjem potrebama potrošača. Stil je naglašen kroz moderan način krojenja i luksuzne komade namijenjene za slobodno vrijeme, posao ili putovanja. U ZZegni fokus je stavljen na tehničke inovacaije i performanse materijala kao što je TECHMERINO™. ZZegna je namijenjena modernom muškarcu koji preferira eklektičan i svježi stil, ne zaboravljajući ljepotu prošlosti. Najsmjeliji izraz grupe Ermegildo Zegna predstavlja XXX  kolekcija, inspirisana korijenima brenda ali prilagođena savremenim potrebama potrošača,

Noseći luksuzna odijela i ostale komade iz ponude brenda Ermenegildo Zegna svaki muškarac se osjeća privlačno i zrači samopouzdanjem.

“A great family makes a great company, a great company makes a great family.” Gildo Zegna

Najnoviju kolekciju možete pogledati u radnji u Bulevaru Džordža Vašingtona br. 80.

Ermenegildo Zegna

Bulevar Džordža Vašingtona br.80, Podgorica
+382 69 090 584
ponedeljak – subota: 09:00 – 21:00