MaxMara je luksuzna, italijanska modna kuća koja pripada kompaniji Max Mara Fashion Group holding.
Achille Maramotti je 1947.godine počeo dizajniranje “haute-couture” odjeće ali MaxMara je zvanično formirana 1951. godine.  Riječ “Mara” dolazi od deminutiva njegovog prezimena, dok “Max” predstavlja superlativ izabran za jačanje imena brenda i za davanje “internacionalnog” osjećaja.

Tokom godina, dizajneri za MaxMaru su bili neki od najvažnijih imena u modi kao što su: Karl LagerfeldJean-Charles de CastelbajacDolce & GabbanaNarciso RodriguezLuciano Soprani, Anne-Marie Beretta and Guy Paulin.

Uključujući kapute i odijela sa kojima je modna kompanija počela, danas MaxMara proizvodi sve kategorije odjeće kao i veliki broj aksesoara. Svi proizvodi su prikazani kroz nekoliko linija pri čemu svaka ima određene karakteristike : MaxMara, S’ MaxMara, Studio, Elegante, SportMax, Shine, The Cube..

Kompanija nudi širok izbor proizvoda dizajniranih ispred vremena, napravljenih na osnovu najjačih trenutnih modnih trendova sa jako prepoznatljivim stilom.

MaxMara kolekcija je posvećena glamuroznim i šik ženama koje uživaju u ponovom otkrivanju prefinjenih stilova.  Ženama koje su moderne i savremene, koje prate trendove, pa MaxMarinu kolekciju prilagođavaju svakoj prilici.
Krojačka tradicija, luksuzni materijali, eksperimentisanje, modernost i status su prepoznatljive osobine  MaxMare.

Najnoviju kolekciju možete pogledati u radnji u Bulevaru Džordža Vašingtona br. 84 kao i u Porto Montenegru-Vila Ozana..

MaxMara

Bulevar Džordža Vašingtona br.84, Podgorica
+382 69 090 646
ponedeljak – subota: 09:00 – 21:00

Porto Montenegro, Vila Ozana
+382 67 322 463
ponedeljak – subota: 09:00 – 21:00