Korisne informacije

Liu Jo
Italijanski brend nastao od male tekstilne fabrike koja se bavila proizvodnjom pletiva a osnovali su je braća Marchi - Marco i Vannis, 1995. godine, u Carpi (Modena) danas sa preko 220 monobrand radnji u 44 zemlje, predstavlja brend koji zauzima jednu od vodećih pozicija na modnom tržištu.
Liu Jo je sinonim za moderan italijanski stil, pa je filozofija usmjerena na jačanje prirodne ženstvenosti i ljepote svake žene. Liu Jo stil je uvijek rafiniran, glamurozan, ali otvoren i za individualne interpretacije. Čisto ženstveno i zavodljivo, Liu Jo je lifestyle brend sa pogledom na budućnost, ali vjeran svojim korijenima.
Cilj brenda je da prikaže prirodnu ljepotu žene kroz glamurozan, elegantan i dinamičan stil. Vodeći se ovim, Liu Jo nudi široku paletu odjeće i aksesoara kako bi omogućili stvaranje savremenog i zavodljivog izgleda svaki dan.
Promjenom znaka u Liu Jo MIlano, brend je podijeljen na tri linije koje su nadahnute različitim raspoloženjem i scenarijima. Ali misija brenda je ostala ista a to je: omogućiti ženi da kroz neiscrpan broj mogućnosti kreira svoj stil, naglasi ženstvenost i jedinstveni šarm.
Poseban doprinos uspjehu brenda dali su njegovi ambasadori: Kate Moss, Antonina Petkovic, Jourdan Dunn, Karlie Kloss i drugi.

Koristimo „kolačiće“ kako bi vam obezbijedili što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.