Korisne informacije

SAMMS noviteti

Ponosni, uzbuđeni i inspirisani čistom esencijom ljepote i luksuza koji jedan brend može u sebi ponijeti – dijelimo da vama važnu informaciju: SAMMS porodica je bogatija za još jednog člana, nestvarnu Elisabettu Franchi. Sigurni smo da istinski ljubitelji mode znaju koliko je velika posebnost ovog brenda, a sigurni smo i u to da će se oni malo manji zaljubljenici u modu ipak zaljubiti u brižljivo selektovane modele.

Oznaka „Made in Italy“ nosi na sebi veliku odgovornost i teret, ali kreativni tim iza ovog brenda sa iskustvom i lakoćom odgovara na svaki izazov, držeći se materijala vrhunskog kvaliteta sa temeljima zakopanim na neospornoj vještini. Modeli koji dolaze iz ove kuće namijenjeni su brzoj, odlučnoj i moćnoj ženi koja raste i mijenja se, voli kontraste, teksture i ozbiljnu dozu glamura. Sve to upakovano u krojeve koji laskaju ženstvenoj figuri i naginju neprolaznoj klasici.

Upravo je takva i osnivačica ove modne kuće – sama Elisabetta Franchi, koja uvijek neumorno traga za novim načinom, novim izrazom i novim konceptom.

Koristimo „kolačiće“ kako bi vam obezbijedili što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.