Weekend Max Mara je “life-style” linija Max Mara Grupe.  Pokrenut 1984. godine kao neformalana linija idealna za vikend (kao i izbor imena sa namjerom da sugerišu od samog početka), linija je evoluirala brzo tokom godina i postala brend sa specifičnim identitetom kakav danas poznajemo.

Dakle, nije više samo ležerna: Weekend Max Mara linija je veoma bogata i sofisticirana garderoba, uključujući sve različite kategorije odjeće (kaputi, trikotaža, majice, teksas i puno, puno toga) i zajedno sa širokim spektrom galanterije (uključujući cipele i torbe, kao i marame, kaiševe, šalove i nakit) specijalno dizajnirana za Max Mara žene, i na taj način joj daje  sveobuhvatno rešenje, šta god joj treba u svakoj prilici.

Od pokretanja brenda 1984 pa do danas, nastoje da kroz kolekcije nadopunjuju ono što je bila početna zamisao: omogućiti ženama da u svakom trenutku njihovog dana imaju praktične i funkcionalne odjevne komade.

Ležerna elegancija i bezvremenski dizajn u kombinaciji sa modernim krojevima i najfinijim tkaninama, su ono po čemu su komadi WEEKEND linije prepoznatljivi!

Najnoviju kolekciju možete pogledati u radnji u Bulevaru Džordža Vašingtona br. 82.

Weekend

Bulevar Džordža Vašingtona br.82, Podgorica
+382 69 090 583
ponedeljak – subota: 09:00 – 21:00